Echte heling ligt in de pure bron van ons bestaan

Aanwezig zijn in de bron van puur bewustzijn opent je naar ongekende dimensies. Dit helpt je om uit de overleefmodus te stappen. Het leven gaat vóór je werken.

Hoe doe je dat? De kunst is naar je innerlijke stille ruimte te gaan alsof je een kamer ingaat. Je houdt je persoonlijkheid, je gedachten, je verlangens, je gehechtheden, oordelen én verleden, buiten de deur. Deze blokkeren namelijk je levensstroom. Dan heb je het gevoel niet verder te komen. De buitenwereld bepaalt hoe je je voelt en hoe je daarop reageert.

De overgave aan dat deel van jezelf dat onveranderlijk is, vraagt de moed om je persoonlijkheid en ego te parkeren. Dat kan aanvankelijk angstig zijn. Je hecht je aan wat volgens je ratio gedaan moet worden en dat geeft schijnveiligheid. Je blokkeert echter de weg van de innerlijke leiding. Het diepere weten en de daaraan gekoppelde rust en innerlijke vrede en harmonie wordt overgenomen door het denken. Je ego neemt de plaats van het goddelijke in.

Altijd beschikbaar

Die stille en heldere ruimte is er altijd en is ieder moment van de dag beschikbaar. Daar neem je waar zonder oordeel. Alleen het moment van het nu is aanwezig: IK BEN, PUUR ZIJN. In deze ruimte vindt heling plaats, zowel emotioneel, mentaal als fysiek.

Het gaat erom dat gevoel van verbondenheid en lichtheid te integreren in je dagelijkse beslommeringen. Je oefent eigenlijk de gehele dag door. Ik voel me zeer dankbaar dat ik zelf deze weg ben ingeslagen. Mijn levensgevoel is zoveel verfijnder, zachter en liefdevoller geworden. Ieder moment van de dag. Ik voel dat mijn energetische trilling enorm aan het veranderen is. Ik ben thuis gekomen in de pure en vrije ruimte die er altijd was, is en zal zijn.

Misschien ook interessant voor jou

Therapie &
coaching

Je kunt je door mij individueel laten begeleiden in dit proces.

Stilteweekend
met Xie Chuan

25 – 27 juni 2021
Online

Stel hier je vraag