Stilte verlicht je levenspad.

Door niet te spreken,
zie je duidelijker.

Mahatma Gandhi

1869-1948

Qigong mini-retraite met Xie Chuan

14 t/m 16 april 2023
10.00 – 13.00u

Online

Met Xie Chuan en Jeanne Verhulst

Krijg les vanuit China

Omdat Xie nog steeds niet naar Nederland kan reizen, heb ik besloten de retraite online te laten plaatsvinden. Iedereen kan nu vanuit zijn/haar eigen huis deelnemen.

Gezamelijk kunnen we toch genieten van de fijne en krachtige energie van Xie, terwijl hij thuis in China is. Xie Chuan begeleidt ons om in verbinding te komen en blijven met onze innerlijke bron. De veilige plek in onszelf waar harmonie is. We worden geleid naar innerlijke vrede. We zullen de stilte in onszelf ervaren.

Eén, twee of drie ochtenden

Heb je behoefte aan rust in jezelf, aan healing en verstilling? Voel je welkom om deel te nemen aan één of meerdere ochtenden. Het fijnst is om het geheel te volgen, maar als dat niet kan, ben je ook voor één of twee ochtenden welkom.

Jouw essentie, daar ligt het begin van heel worden.

Wie is Xie Chuan?

Xie werkt met eenvoudige en zeer krachtige oefeningen. Hij weet de aandacht te brengen naar gebieden in je lichaam, waarvan je je meestal niet zo bewust bent. Door deze gebieden waar te nemen en de Qi te laten stromen, verhoog je je bewustzijnsniveau. Xie helpt je de helende informatie uit het universum binnen te laten komen. Oude patronen waarin je vast zit, overstijg je naar een nieuw bewustzijn. Zo kan er heling plaatsvinden op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Een stilteretraite met hem heeft mijn leven voorgoed veranderd.

Wanneer

Vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 april 2023
Dagelijks van 10.00 – 13.00u

Locatie

Online
Wij maken gebruik van Zoom.

Kosten

€ 35 per ochtend
Doe je alle drie de ochtenden mee? Dan betaal je €100.

Aanmelden of meer informatie?

Aanmelden kan door mij een E-mail te sturen: info@jeanneverhulst.nl. Mij bellen of appen mag ook: 06 486 881 38. Dan kan ik direct je vragen beantwoorden.

Voor lichaam en geest

  • Chi Neng Qigong
  • Nature Tai Chi
  • Retraite
  • Workshops
  • Personal training

Contact

Jeanne Verhulst
06 486 881 38

Volg mij

Stel hier je vraag