De mens is vrij,

maar hij vindt zijn beperking in zijn eigen vrijheid.

Simone de Beauvoir

Frans schrijfster en filosofe, 1908 - 1986

Personal training Qigong en coaching

Naast de reguliere lessen in groepen begeleid ik mensen ook één op één. Wanneer je fysieke of mentale klachten hebt, kan een individuele begeleiding van toegevoegde waarde zijn. In een individuele sessie gaan we gericht in op wat er speelt. Samen zoeken we naar de juiste oefeningen. Dat kunnen fysieke oefeningen zijn uit de Chi Neng Qigong, maar ook healing, meditatie of systemisch werk.

Onderliggende oorzaken

Wat is nodig om jouw klachten te helen? Om blokkades in de Chi-stroom structureel aan te pakken, kijk ik samen met jou naar onderliggende blokkades. Waar stroomt de energie niet meer door? Welke oude, vastgeroeste patronen in je leven verhinderen je nieuwe ruimtes in te gaan? Welke angsten zetten jouw energie en bewustzijnsontwikkeling vast?

Jezelf ondersteunen

Bij iedere emotie speelt een bijbehorend orgaan een rol. We kunnen oefeningen doen, gericht op het helen van een gewricht of specifiek orgaan én de bijbehorende emotie.

Het traject

Ik werk diepgaand en met korte trajecten. Meestal komen mensen één tot drie keer. Daarna heb je voldoende inzicht en gereedschap om thuis zelfstandig verder te kunnen.

Heb je de moed te veranderen?

En tegelijkertijd dat wat niet veranderbaar is, te accepteren? In het toelaten en kunnen accepteren van wat is, vindt transformatie en dus heling plaats. Ook spiritueel begeleid ik je op jouw reis naar innerlijke vrede en harmonie.

Wanneer

Op afspraak

Locatie

In mijn praktijkruimte
Zeelandstraat 32, Alphen aan den Rijn
Aletta Jacobskade 122, Vlaardingen

Kosten

€ 30 per half uur
In geval van ontoereikend budget, maken we een speciale prijsafspraak.

Voor lichaam en geest

  • Chi Neng Qigong
  • Nature Tai Chi
  • Retraite
  • Workshops
  • Personal training

Contact

Jeanne Verhulst
06 486 881 38

Volg mij

Stel hier je vraag