Wanneer men wil genezen,

is men reeds half gezond.

Seneca

Romeins filosoof, 5 voor - 65 na Christus

Gratis begeleiding
voor (ex)corona patiënt

Starten wanneer jij wilt

Online begeleiding

Met Jeanne Verhulst

Met Chi Neng Qigong snel weer op de been

Gratis begeleiding voor (ex)corona patiënten om sneller te herstellen en je immuunsysteem een boost te geven. Dit initiatief vanuit het Chineng Instituut ondersteun ik door gratis sessies aan te bieden, inclusief beeldmateriaal. Het zijn korte krachtige oefeningen die rekening houden met het lage energieniveau.

Het initiatief van het Chi Neng Instituut

Na een oproep vanuit de samenleving om een steentje bij te dragen aan de huidige situatie m.b.t. het coronavirus biedt het Chi Neng Instituut via de bij haar aangesloten instructeurs een gratis ‘Snel weer op de been’ pakket. Dit gratis pakket bestaat uit twee eenvoudige oefeningen (6 min. en 9 min.) ter versterking van de longen en om de weerstand te verhogen. Ik draag graag mijn steentje bij aan dit mooie initiatief.

Chi Neng Qigong, een afgeleide van het bekende Tai Chi, biedt specifieke longversterkende oefeningen. Al na enkele dagen dagelijkse beoefening merkt men verbetering. De oefeningen zijn gemakkelijk uit te voeren na een introductie van een gecertificeerde instructeur. Voor nog besmette mensen kan het aanleren van de twee oefeningen online plaatsvinden.

Patricia van Walstijn

Directeur, Chi Neng Instituut

Hoe het werkt

Je ontvangt bij de eerste les een zgn. ‘Chi Neng Qigong pakket’ met audio en video van de oefeningen. Ik begeleid je telefonisch of via de moderne online communicatiemiddelen. Zodra het kan volgt een fysieke les van 45 minuten, waarna je zelf dagelijks verder kan oefenen met audio en/of video.

Meerdere fysiotherapeuten en artsen benadrukken het effect van herstellende oefeningen en deze twee oefeningen zijn een uitstekende aanvulling op de behandelingen van de fysiotherapeut. Patiënten, fysiotherapeuten en artsen kunnen dit als een welkome aanvulling zien bij de revalidatiebehandeling.

Wanneer

Start wanneer jij wilt!

Locatie

Online
Ik maak gebruik van beeldbellen via Zoom.

Kosten

€ 0
inclusief begeleiding en het ‘Snel weer op de been’ pakket om thuis te oefenen.

Voor lichaam en geest

  • Chi Neng Qigong
  • Nature Tai Chi
  • Retraite
  • Workshops
  • Personal training

Contact

Jeanne Verhulst
06 486 881 38

Volg mij

Stel hier je vraag