Disclaimer

Deze website, www.jeanneverhulstqigong.nl, is met zorg gemaakt. Jeanne Verhulst is niet verantwoordelijk voor de volledigheid van de informatie. De manier waarop de informatie wordt gebruikt is voor je eigen verantwoordelijkheid. Jeanne heeft het recht om de website te wijzigen of te beëindigen.

Intellectueel eigendom

Het is niet toegestaan om informatie (tekst, afbeeldingen of logo) te verspreiden of vermenigvuldigen, op welke manier dan ook, zonder toestemming van Jeanne Verhulst. Het downloaden van informatie voor persoonlijk – niet commercieel – gebruik is toegestaan. Het wijzigen of gebruiken van de inhoud op deze website met een andere reden wordt beschouwd als inbreuk op het auteursrecht.

Web links

Op de website jeanneverhulstqigong.nl staan verwijzingen naar andere websites. Jeanne Verhulst is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites.

Bescherming van privacy

Jeanne Verhulst respecteert uw privacy. Door het invullen van persoonlijke gegevens, ga je ermee akkoord dat deze worden opgeslagen. Jouw gegevens worden nooit doorgegeven aan derden.

Aansprakelijkheid

Jeanne Verhulst is niet aansprakelijk voor enig verlies of incidentele, directe of indirecte schade als gevolg van gebruik, misbruik of niet-gebruik van de informatie op de website jeanneverhulstqigong.nl.

Toepasselijk recht

De Nederlandse wetgeving is van toepassing op de bescherming van de privacy. De Nederlandse wet is van toepassing op de website jeanneverhulstqigong.nl.

 

Colofon

Fotografie
Jacek Futiakiewicz

Copyright
Jeanne Verhulst, 2019

Webdesign en realisatie
Iris Wassenburg

Op deze website zijn ook foto’s gebruikt van Mick de Lint en Pixabay.

Voor lichaam en geest

  • Chi Neng Qigong
  • Nature Tai Chi
  • Retraite
  • Workshops
  • Personal training

Contact

Jeanne Verhulst
06 486 881 38

Volg mij

Stel hier je vraag