Stilte verlicht je levenspad.

Door niet te spreken,
zie je duidelijker.

Mahatma Gandhi

1869-1948

Stilte retraite en Qigong met Ping Dietrich

Healing van lichaam en geest

29 oktober – 1 november 2020

Groepscentrum de Weyst in Handel

Met Ping Dietrich en Jeanne Verhulst

Diepgaand helingsproces

Heb je de behoefte om een diepgaand helingsproces aan te gaan? Heling van fysieke klachten ofwel emotionele disbalans? Te verstillen? Dit alles staat in deze retraite centraal.

Ook wanneer je ziek bent geweest of een ingreep achter de rug hebt, kun je veel profijt hebben van dit weekend. Je leert het zelfhelende vermogen te versterken.

Ping begeleidt ons om verbinding met het helende Chi veld te leggen. We zullen de stilte ervaren. Je krijgt alle tijd en ruimte om onderdrukte gevoelens van het fysieke en emotionele lichaam onder ogen te zien. Er worden mogelijkheden aangereikt om oude patronen te herkennen en te transformeren. Zo kun je er op een nieuwe manier mee om leren gaan.

De retraites zijn als eilanden in de woeste zee van het leven. Waar je helemaal tot rust mag komen. Door de inzichten die Ping ons aanreikt, maar zeker ook door de verstilling en ervaringen gedurende de oefeningen, kunnen er nieuwe wegen voor je open gaan.

Ping Dietrich

Ping heeft een heel fijne energie. Integriteit en haar liefdevolle uitstraling bepalen haar manier van werken. Zij is een zeer goede docente die uitstekend de brug weet te slaan tussen onze Westerse en de oude Chinese cultuur.

Helder legt ze uit hoe je zelf de achtergronden van de Chi Neng Qigong kunt toepassen in je eigen dagelijks leven. Ping werkt vanuit haar hart. Zij is zeer goed in staat de verstilling in jezelf te laten onstaan en ervaren.

Ping Dietrich is geboren in Qingdao, China. Zij spreekt zeer goed Chinees, Engels en Duits. Het is haar levenstaak om Qigong met iedereen te delen en door middel van workshops en seminars te laten ervaren. In Duitsland heeft ze een eigen Chi Neng Qigong Instituut.

Corona veilig

Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM. We garanderen een veilige setting en respecteren ieders gezondheid.

Groepscentrum de Weyst

Groepscentrum de Weyst werd opgericht in november 1984 in het voormalig Kapucijner klooster te Handel. ‘De Weyst’ is vernoemd naar een ondergrondse waterstroming in de regio Brabant. Deze naam staat voor het volgen van een eigen weg, rustig, stil en soms zichtbaar ontspringend aan de oppervlakte.

De Weyst biedt accomodatie aan tal van gezelschappen. Zo wordt er al jaren in de Weyst gedanst, gezongen, gemediteerd en vooral genoten. Voor alle gasten wordt vegetarisch en biologisch gekookt met verse groenten uit eigen biologische moestuin en boomgaard. In de oude houtoven wordt op traditionele manier brood gebakken.

Wij verblijven op eenpersoonskamers. Compleet verzorgd: vol pension, inclusief koffie en thee. Deelnemers kunnen hun dieetwensen opgeven. Wij doen ons best hieraan tegemoet te komen.

Wanneer

Donderdag 29 oktober, aankomst 10.00u
Zondag 1 november 2020, vertrek 16.30u

Locatie

Groepscentrum de Weyst
Pater Petrusstraat 21, 5423 SV  Handel

Kosten

€525 (vol pension)

Aanmelden of meer informatie?

Stuur een mail naar info@jeanneverhulst.nl of bel mij op 06 486 881 38. Je kunt ook contact opnemen via de contact-pagina van deze website.

Voor lichaam en geest

  • Chi Neng Qigong
  • Nature Tai Chi
  • Retraite
  • Workshops
  • Personal training

Contact

Jeanne Verhulst
06 486 881 38

Volg mij

Stel hier je vraag