Helpt je

te aarden

Workshop
Nature Tai Chi

 Uitgesteld ivm  corona

Praktijk De Vijf Elementen in Alphen aan den Rijn

Met Jeanne Verhulst

Door de rust binnen de bewegingen en het oefenen van je balans, voel je je weer stevig met beide voeten op de grond staan.

Jeanne Verhulst

Wat is Nature Tai Chi?

Nature Tai Chi is een afgeleide van Chinese vechtsport, maar zonder tegenstander. Het is een relatief eenvoudige bewegingsreeks. De bewegingen zijn langzaam, vloeiend en sierlijk. De bedoeling is om de haastige en drukke mens van tegenwoordig in een korte tijd de rust en stilte van de Tai Chi te laten ervaren. En dat zonder meteen een heel lange en ingewikkelde training te hoeven volgen!

Vanuit verstilling

Deze vorm bestaat uit een reeks van 13 langzaam vloeiende en meditatieve bewegingen. De reeks wordt vanuit verstilling opgebouwd. Mijn doel is dat je de essentie van de rustige en vloeiende bewegingen ervaart. Je maakt een reis van je hoofd naar je buik. We streven geen perfectie na. Na een ochtend Nature Tai Chi sta je stevig en geaard op je benen. Dat is een prettig gevoel.

Jeanne volgde de opleiding tot instructeur Nature Tai Chi in China bij Master Hu Xilong. Iedereen kan deel nemen. Ervaring is niet nodig.

Wanneer

Uitgesteld ivm corona
10.00 – 13.00u

Locatie

Praktijk De Vijf Elementen
Henry Dunantweg 40B, 2402 NR  Alphen aan den Rijn

Kosten

€ 35 inclusief koffie of thee.
Bij cursisten schrijf ik twee lessen van hun lessenkaart af.

Voor lichaam en geest

  • Chi Neng Qigong
  • Nature Tai Chi
  • Retraite
  • Workshops
  • Personal training

Contact

Jeanne Verhulst
06 486 881 38

Volg mij